Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z podanej porcji wychodzi 24 muffinki.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8682
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8682
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Składniki
Szynkę, pieczarki, paprykę i cebulę pokroić w drobną kostkę. Natkę posiekać.
Mleko i margarynę lekko podgrzać, tylko do momentu rozpuszczenia margaryny. Przestudzić. Dodać mąkę, proszek i jajka. Mikserem dokładnie wymieszać. Przyprawić solą i pieprzem.
Ser żółty zetrzeć na tarce o małych oczkach. Wszystkie składniki dodać do masy i wymieszać łyżką.
Ciasto nakładać do foremek do około 3/4 wysokości. Piec 25 min w temp. 180 st.