Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z podanej porcji wychodzi 24 muffinki.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 58
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 102
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 38
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 58
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 102
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 38
Składniki
Szynkę, pieczarki, paprykę i cebulę pokroić w drobną kostkę. Natkę posiekać.
Mleko i margarynę lekko podgrzać, tylko do momentu rozpuszczenia margaryny. Przestudzić. Dodać mąkę, proszek i jajka. Mikserem dokładnie wymieszać. Przyprawić solą i pieprzem.
Ser żółty zetrzeć na tarce o małych oczkach. Wszystkie składniki dodać do masy i wymieszać łyżką.
Ciasto nakładać do foremek do około 3/4 wysokości. Piec 25 min w temp. 180 st.