Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotne,mięciutkie, zachowujące świeżość również kolejnego dnia. Dobre na każdą porę dnia, wspaniałe jako przekąska w pracy lub szkole, przegryzka między posiłkami, smaczne na gorąco i na zimno.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 275
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 313
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 171
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 139
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 2689
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 275
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 313
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 171
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 139
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 2689
Składniki
1. Warzywa oczyścić paprykę, cukinię, marchewkę, seler naciowy pokroić na małe kawałki, podusić na margarynie aż zmiękną. Odstawić do wystygnięcia. 2. Oliwki pokroić w plasterki. Do miski przesiać mąkę, dodać proszek do pieczenia wymieszać. Ser zetrzeć na tarce. Jajka roztrzepać z mlekiem, dodać margarynę, przyprawy,ser oraz natkę pietruszki. Dodać do mąki i wymieszać energicznie łyżką. Wrzucić warzywa i ponownie wymieszać aż do połączenia składników. 3. Formę na 12 muffinek posmarować tłuszczem,każdy dołek napełnić ciastem. Piec przez około 30 minut w temp. 190stopni ( do chwili kiedy patyczek wbity do środka muffinki będzie suchy po wyjęciu).