Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, ekspresowe w przygotowaniu o pięknym energetyzującym kolorze wytrawne muffinki szpinakowe. Świetne jako przekąska na imprezę, posiłek do pracy czy na kolację.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1581
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1337
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1394
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1344
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1581
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1337
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1394
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1344
Składniki
Mąkę z proszkiem przesiać. Mleko dokładnie zblendować ze szpinakiem. Dodać jajko, olej i przyprawy. Zmiksować.
Dodać suche składniki i zmiksować. Dodać pokrojone na mniejsze kawałki suszone pomidory, pokruszoną fetę i szczypiorek. Wymieszać do połączenia składników.
Formę do muffinek wyłożyć papilotkami, nakładać ciasto do 3/4 wysokości. Muffinki piec w 180 stopniach (grzałka dolna) przez ok. 22-25 minut do suchego patyczka. Wystudzić na kratce. Podawać z sosem czosnkowym.