Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, ekspresowe w przygotowaniu o pięknym energetyzującym kolorze wytrawne muffinki szpinakowe. Świetne jako przekąska na imprezę, posiłek do pracy czy na kolację.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 301
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8899
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21832
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 502
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 301
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8899
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21832
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 502
Składniki
Mąkę z proszkiem przesiać. Mleko dokładnie zblendować ze szpinakiem. Dodać jajko, olej i przyprawy. Zmiksować.
Dodać suche składniki i zmiksować. Dodać pokrojone na mniejsze kawałki suszone pomidory, pokruszoną fetę i szczypiorek. Wymieszać do połączenia składników.
Formę do muffinek wyłożyć papilotkami, nakładać ciasto do 3/4 wysokości. Muffinki piec w 180 stopniach (grzałka dolna) przez ok. 22-25 minut do suchego patyczka. Wystudzić na kratce. Podawać z sosem czosnkowym.