Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, ekspresowe w przygotowaniu o pięknym energetyzującym kolorze wytrawne muffinki szpinakowe. Świetne jako przekąska na imprezę, posiłek do pracy czy na kolację.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5390
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29737
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 230
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19389
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1036
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5390
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29737
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 230
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19389
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1036
Składniki
Mąkę z proszkiem przesiać. Mleko dokładnie zblendować ze szpinakiem. Dodać jajko, olej i przyprawy. Zmiksować.
Dodać suche składniki i zmiksować. Dodać pokrojone na mniejsze kawałki suszone pomidory, pokruszoną fetę i szczypiorek. Wymieszać do połączenia składników.
Formę do muffinek wyłożyć papilotkami, nakładać ciasto do 3/4 wysokości. Muffinki piec w 180 stopniach (grzałka dolna) przez ok. 22-25 minut do suchego patyczka. Wystudzić na kratce. Podawać z sosem czosnkowym.