Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w przygotowaniu. Mięciutkie, puszyste i wilgotne co nie co...Przepis jest na 12 muffinek:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10766
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6196
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5368
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13101
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4841
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10766
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6196
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5368
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13101
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4841
Składniki
Cukierki kroimy na mniejsze kawałeczki.
Mąke mieszamy z proszkiem do pieczenia, dodajemy cukierki i cukier, mieszamy.
Masło topimy, dodajemy do mąki razem z mlekiem, jajkami i zapachem.
Banany rozdrabniamy widelcem i dodajemy do reszty. Mieszamy dokładnie.
Gotowe ciasto wykładamy do 12 papierowych foremek muffinowych i pieczemy ok 20 minut w 190 stopniach.
Po upieczeniu smarujemy wierzch każdej muffiny miodem ( ja nie miałam niestety wiec nie posmarowałam)
I gotowe można robić kawke :))) SMACZNEGO