Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wytrawne i sezonowe muffinki.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1446
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1612
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1446
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1612
Składniki
Cukinię wymyć, odciąć końcówki i zetrzeć na grubych oczkach. Wsypać do niej mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, sól, olej i żółtka. Wymieszać wszystko ze sobą. Białka ubić na sztywno, w osobnym naczyniu i dodać do masy. Delikatnie wymieszać. Łyżką wyłożyć do foremek silikonowych i piec w 160 * około 30 minut z termoobiegiem opcja dół. składniki na 16 sztuk