Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wytrawne i sezonowe muffinki.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8653
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3077
Polecam.
Odsłon: 1876
Polecam.
Odsłon: 546
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8653
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3077
Polecam.
Odsłon: 1876
Polecam.
Odsłon: 546
Składniki
Cukinię wymyć, odciąć końcówki i zetrzeć na grubych oczkach. Wsypać do niej mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, sól, olej i żółtka. Wymieszać wszystko ze sobą. Białka ubić na sztywno, w osobnym naczyniu i dodać do masy. Delikatnie wymieszać. Łyżką wyłożyć do foremek silikonowych i piec w 160 * około 30 minut z termoobiegiem opcja dół. składniki na 16 sztuk