Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wytrawne i sezonowe muffinki.
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 67
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 50
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 543
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 743
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 67
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 50
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 543
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 743
Składniki
Cukinię wymyć, odciąć końcówki i zetrzeć na grubych oczkach. Wsypać do niej mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, sól, olej i żółtka. Wymieszać wszystko ze sobą. Białka ubić na sztywno, w osobnym naczyniu i dodać do masy. Delikatnie wymieszać. Łyżką wyłożyć do foremek silikonowych i piec w 160 * około 30 minut z termoobiegiem opcja dół. składniki na 16 sztuk