Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem muffinki z papryką i ricottą prosto z Włoch! Idealne babeczki, które sprawdzą się jako dodatek do zupy krem lub podana na ciepło z ulubionym sosem jako przekąska ;)
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 116
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1382
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 479
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15583
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 116
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1382
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 479
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15583
Składniki
Jaja zmiksować ze śmietaną i wodą. Następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą. Potem dodać stopione masło i przyprawy, połączyć. Potem dodać stopione masło i przyprawy, połączyć. Na końcu dodać obraną i pokrojoną w kostkę paprykę oraz pokrojoną w kostkę ricottę, wymieszać.
Ciasto rozłożyć do papilotek do 2/3 wysokości. Piec w temp. 180 stopni przez ok. 25-30 min. Podawać na ciepło np. z sosem pieczarkowym. Smacznego!