Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne połączenie czekolady z truskawkami jako słodka przekąska lub dodatek do kawki. Polecam ;)
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
W jednej misce jaja połączyć z mlekiem i stopionym masłem. W drugiej połączyć ze sobą wszystkie suche produkty. Następnie suche przesypać do mokrych i wymieszać za pomocą rózgi..
Czekoladę zetrzeć i dodać do ciasta, wymieszać. Na koniec dodać pokrojone drobno owoce.
Ciasto nakładać do papilotek i piec w temp. 190 stopni przez ok. 20 min.
W kąpieli wodnej rozpuścić mleczną czekoladę i połączyć z kremówką. Ostudzone muffinki ozdobić polewą. Smacznego!