Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaronowe muszle nadziewane twarogiem z rzodkiewką, suszonym pomidorem, szczypiorem i ziołami. Polecam.
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 156
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40312
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 4954
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 156
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40312
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 4954
Składniki
Muszle gotujemy według przepisu umieszczonego na opakowaniu, studzimy.
Twaróg umieszczamy w talerzu, rozgniatamy go. Składniki do masy twarogowej kroimy w drobne kawałki, doprawiamy koperkiem, pieprzem i solą, mieszamy.
Po wstępnym wymieszaniu składników dodajemy śmietanę i ponownie mieszamy rozgniatając.
Ostudzone muszle napełniamy masą twarogową, układamy na półmisku, dodajemy po brzegach półmiska pomidorki paprykowe.. Smacznego!!!