Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drugi raz wykorzystuję do gruszek słone nadzienie i sprawdza się znakomicie. Pierwszym razem, jako dodatek była bryndza, teraz jest serek homogenizowany i czerwona papryka.
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 83
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38670
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 384
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 918
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1106
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6346
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 83
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38670
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 384
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 918
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1106
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6346
Składniki
Wykonanie jest bardzo proste: Gruszki myjemy, odcinamy im wierzch, tak mniej więcej w 1/3 wysokości, ostrożnie wydrążamy środek, aby pozbyć się gniazd nasiennych. Serek mieszamy z papryką pokrojoną w drobną kosteczkę. Nadzienie solimy, dodajemy odrobinę pieprzu i wypełniamy nim nasze gruszki. Na wierzch owoców nakładamy czapeczki z ogonkiem.
Smacznego.