Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drugi raz wykorzystuję do gruszek słone nadzienie i sprawdza się znakomicie. Pierwszym razem, jako dodatek była bryndza, teraz jest serek homogenizowany i czerwona papryka.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 746
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424890
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10677
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336955
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 746
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424890
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10677
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336955
Składniki
Wykonanie jest bardzo proste: Gruszki myjemy, odcinamy im wierzch, tak mniej więcej w 1/3 wysokości, ostrożnie wydrążamy środek, aby pozbyć się gniazd nasiennych. Serek mieszamy z papryką pokrojoną w drobną kosteczkę. Nadzienie solimy, dodajemy odrobinę pieprzu i wypełniamy nim nasze gruszki. Na wierzch owoców nakładamy czapeczki z ogonkiem.
Smacznego.