Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fantazyjnie wyglądające danie, ożywi i ubarwi każdy stół. Spraw niespodziankę najbliższym serwując im dynię w dyni ;)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4563
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 503
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4563
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 503
Składniki
Z małych dyń odkroić wierzch i usunąć nasiona. Lekko osolić środek i wstawić do nagrzanego piekarnika (180 o C) na 20 min.
Dynię obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na lekko rozgrzanym maśle, lekko oprószyć solą.
Gdy dynia zacznie mięknąć dodać do niej miód, orzechy i pokrojone bakalie. Gotowym farszem nadziewać dynię, podawać.