Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wielkanocny stół.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 133
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3803
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 240
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 214
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 133
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3803
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 240
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 214
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Po obraniu ze skorupek i ostudzeniu przekrawamy na połówki i wyjmujemy żółtka do miseczki.
Żółtka następnie rozdrabniamy łyżką, dodajemy kolejno majonez, chrzan, musztardę i drobno posiekany koperek. Mieszamy do uzyskania jednolitej masy.
Połowki jajek napełniamy przygotowaną masą. Pozostawiamy w lodówce do chłodzenia ok. 30 minut. Dekorujemy mieloną papryką słodką i szczypiorkiem. Smacznego!