Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wielkanocny stół.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8645
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 697
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8645
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 697
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Po obraniu ze skorupek i ostudzeniu przekrawamy na połówki i wyjmujemy żółtka do miseczki.
Żółtka następnie rozdrabniamy łyżką, dodajemy kolejno majonez, chrzan, musztardę i drobno posiekany koperek. Mieszamy do uzyskania jednolitej masy.
Połowki jajek napełniamy przygotowaną masą. Pozostawiamy w lodówce do chłodzenia ok. 30 minut. Dekorujemy mieloną papryką słodką i szczypiorkiem. Smacznego!