Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wielkanocny stół.
Przepis dnia
Propozycja na pyszne, pożywne i proste w przygotowaniu danie z rybą w roli gł...
Odsłon: 486
Papryka marynowana to doskonały dodatek do kanapek, sałatek i również dekora...
Odsłon: 396
Pierś z kurczaka smażymy i polewamy sosem serowo -szpinakowym. Sos jest przep...
Odsłon: 2328
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 592
Przepis dnia
Propozycja na pyszne, pożywne i proste w przygotowaniu danie z rybą w roli gł...
Odsłon: 486
Papryka marynowana to doskonały dodatek do kanapek, sałatek i również dekora...
Odsłon: 396
Pierś z kurczaka smażymy i polewamy sosem serowo -szpinakowym. Sos jest przep...
Odsłon: 2328
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 592
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Po obraniu ze skorupek i ostudzeniu przekrawamy na połówki i wyjmujemy żółtka do miseczki.
Żółtka następnie rozdrabniamy łyżką, dodajemy kolejno majonez, chrzan, musztardę i drobno posiekany koperek. Mieszamy do uzyskania jednolitej masy.
Połowki jajek napełniamy przygotowaną masą. Pozostawiamy w lodówce do chłodzenia ok. 30 minut. Dekorujemy mieloną papryką słodką i szczypiorkiem. Smacznego!