Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8732
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7424
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5077
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328144
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8732
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7424
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5077
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328144
Składniki
Suszone grzyby moczyć przez noc, następnie ugotować.
Ugotowane jajka (w skorupkach) przeciąć ostrym nożem. Delikatnie wyjąć środek. Jajka i odsączone grzyby drobno siekamy.
Ucieramy z masłem, chrzanem, natką, solą ,pieprzem i surowym żółtkiem.
Farszem nadziewamy skorupki, wierzch obtaczamy w bułce i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor (farszem do dołu). Świetnie smakują na ciepło i zimno.