Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 671
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1444
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458684
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1726
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 671
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1444
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458684
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1726
Składniki
Suszone grzyby moczyć przez noc, następnie ugotować.
Ugotowane jajka (w skorupkach) przeciąć ostrym nożem. Delikatnie wyjąć środek. Jajka i odsączone grzyby drobno siekamy.
Ucieramy z masłem, chrzanem, natką, solą ,pieprzem i surowym żółtkiem.
Farszem nadziewamy skorupki, wierzch obtaczamy w bułce i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor (farszem do dołu). Świetnie smakują na ciepło i zimno.