Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodziewanych gości, mowa oczywiście o jajkach w majonezie ze szczypiorkiem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7552
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 193
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2305
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7552
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 193
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2305
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Składniki
Jajka ugotuj na twardo w osolonej wodzie (jajka będą się lepiej obierać) wystudź, obierz i przekrój na pół. Szczypiorek posiekaj.
Przekrojone jajka ułóż na talerzu, na każdej połówce jajka połóż łyżeczkę majonezu i posyp szczypiorkiem.