Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodziewanych gości, mowa oczywiście o jajkach w majonezie ze szczypiorkiem.
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12460
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 878
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12460
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 878
Składniki
Jajka ugotuj na twardo w osolonej wodzie (jajka będą się lepiej obierać) wystudź, obierz i przekrój na pół. Szczypiorek posiekaj.
Przekrojone jajka ułóż na talerzu, na każdej połówce jajka połóż łyżeczkę majonezu i posyp szczypiorkiem.