Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodziewanych gości, mowa oczywiście o jajkach w majonezie ze szczypiorkiem.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2571
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2571
Składniki
Jajka ugotuj na twardo w osolonej wodzie (jajka będą się lepiej obierać) wystudź, obierz i przekrój na pół. Szczypiorek posiekaj.
Przekrojone jajka ułóż na talerzu, na każdej połówce jajka połóż łyżeczkę majonezu i posyp szczypiorkiem.