Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodziewanych gości, mowa oczywiście o jajkach w majonezie ze szczypiorkiem.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 357
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15155
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3088
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 357
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15155
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3088
Składniki
Jajka ugotuj na twardo w osolonej wodzie (jajka będą się lepiej obierać) wystudź, obierz i przekrój na pół. Szczypiorek posiekaj.
Przekrojone jajka ułóż na talerzu, na każdej połówce jajka połóż łyżeczkę majonezu i posyp szczypiorkiem.