Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4961
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13859
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3248
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1064
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4961
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13859
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3248
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1064
Składniki
Śledzie opłucz w zimnej wodzie i zalej mlekiem. Mocz godzinę lub dwie. Odsącz na sicie i pokrój w mniejsze kawałki. Dodaj ocet i sok z cytryny wymieszaj.
Cebulę obierz i pokrój w paski, zalej wrzątkiem na kilka minut, odsącz na sicie i odciśnij z nadmiaru wody. Do śledzi dodaj cebulę, śmietanę dopraw solą i pieprzem, wymieszaj. Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.