Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne naleśniki.;)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 200
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 200
Składniki
robimy naleśniki: wszystkie składniki wymieszać. (te składniki do napisu:koniec , są do naleśników). smażyć i dać na talerze.
sos boloński: W rondelku rozgrzewamy olej . Dodajemy mielone mięso i dobrze mieszamy żeby mięso nie zbiło się w jeden kawałek . Cały czas mieszając smażymy mięso 15 minut . Dodajemy cebulę pokrojoną wcześniej oraz posiekany bardzo drobno czosnek . Przykrywamy pokrywką na 5 minut .Dodajemy słoiczek koncentratu pomidorowego. Przykrywamy, dusimy kolejne 5 minut. Przyprawiamy pieprzem, magą (własnymi przyprawami).
Ostatni etap: Naleśniki faszerujemy farszem bolońskim, zwijamy wkładamy do piekarnika. zapiekamy i posypujemy serem. i szczypiorkiem na koniec. jemy ;).smacznego :D