Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i syte. Mój pomysł na farsz do naleśników.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8138
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8138
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Składniki
Usmażyć naleśniki wg sprawdzonego przepisu(bez cukru). Mięso umyć i pokroić, lekko podsmażyć.dodać pieczarki pokroić w dość duże kawałki i podsmażyć z cebula skrojoną w gruba kostkę. Dodać kukurydze, oliwki i paprykę pokrojoną w kostkę. Wszystko doprawić wg uznania. Farsz nakładać na naleśniki i zawijać, Położyć na wierzch kilka plastrów sera żółtego i zapiec w piekarniku aż ser się rozpłynie. Podawać z sosem czosnkowym( ja robię swój tzn. śmietana, majonez, vegetta, czosnek,sól, pieprz)