Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Składniki
Zrobić ciasto naleśnikowe,usmażyć 12naleśników,posiekać cebulę,na 2 łyżkach oliwy usmażyć mięso,cebule i koncentrat.Smażyć tak ok.2min.dodac pomidory,przyprawić.Naleśniki posmarować farszem,zrolować i zapiekać 10min. w 150''C.Podawać z sałatką z pomidorów,można również po zapieczeniu posypać startym serem,pozostawić chwilę w piekarniku,aż ser się rozpuści.