Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,winne,chrupiące naleśniczki,posmakują każdemu. Serdecznie polecam:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16872
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 323
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 847
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24042
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16872
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 323
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 847
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24042
Składniki
Ciasto wcześniej pokroić na kwadraty,ułożyć ma być 4 szt,jeden na drugim ,wcześniej smarując każdy blat bokami masłem. Na tak przygotowane ciasto położyć wcześniej drobno pokrojone jabłka iwymieszane z cynamonem
Zawinąć w rulonik. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia i kłaść naleśniczki. Każdy przed pieczeniem posmarować masłem. Piec w nagrzanym piekarniku do 190st góra-dól do złotego koloru. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem. Najlepiej smakują na ciepło.
Smacznego życzę!