Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 489
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 72
Polecam.
Odsłon: 604
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 894
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 284
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 489
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 72
Polecam.
Odsłon: 604
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 894
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 284
Składniki
Rybę sprawiamy,czyścimy z łusek,albo kupujemy filety,ale lepsze są tuszki.Przyprawiamy solą,panierujemy w mące jajku i bułce tartej,smażymy na oleju.Studzimy.
Zalewa uniwersalna do wszystkiego co marynowane:5 szklanek wody,1 szklanka octu,4 łyżki cukru,2 łyżki soli zagotowujemy,dodajemy listek laurowy i ziele angielskie.Studzimy.Zalewa jest dobra również do korniszonów,do papryki,itp
Ryby układamy w słoju,zalewamy zimną zalewą i odstawiamy w zimne miejsce na chociaż dwa -trzy dni.Smacznego:)