Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowy i smaczny, pozwala przetrwać od śniadania do obiadu
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 319
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 722
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 738
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 319
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 722
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 738
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Składniki
Do dzbanka wrzucamy: 1 jabłko - ze skórką Seler naciowy - 3/4 gałazki Cytryna - bez skórki i bez pestek Pół szklanki herbaty (moze byc czarna, zielona) Kilka listków mięty - opcjonalnie Blendujemy, przelewamy do kubków i smacznego :)