Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103964
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2019
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5889
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5888
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103964
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2019
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5889
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5888
Składniki
Jeśli ogórki sa większe niż 3-4 cm przekroić wzdłuż na ćwiartki lub ósemki. Całość zasypać solą i odstawić na 5 godz.
Odlać powstały sok. Podgrzać olej z papryką słodką i ostrą, polać ogóreczki, dodać pokrojony w plasterki czosnek. Ocet zagotować z cukrem dodac do ogórków i wszystko razem wymieszać. Odstawić na 12 godzin.
Krokodylki nakładać w słoiczki i zalać zalewą. Pasteryzować ok 10 min.