Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne na śniadanie , mogą też posłużyć jako lekka przystawka .:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10361
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5306
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12796
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4558
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10361
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5306
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12796
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4558
Składniki
Ogórki przeciąć na wzdłuż ,wydrążyć środki jeśli są duże można je podzielić na połówki.
Cebulę obrać i pokroić w kosteczkę , wymieszać z twarożkiem . Dodać posiekany koperek ,szczypiorek i pokrojoną w drobną kosteczkę paprykę. Przyprawić pieprzem i solą .Dobrze wymieszać .
Przygotowanym farszem napełnić ogórki ,wstawić do lodówki na 30 min. Przybrać gałązkami koperku i małymi pomidorkami. Smacznego.) Uwaga: Ogórki można podzielić np na 3 cm kawałeczki .