Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe, chrupiące i łatwe w przygotowaniu ogórki małosolne bez wody.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1599
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 560
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1599
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 560
Składniki
Ogórki, myjemy, osuszamy, odkrawamy końcówki.
Do woreczka strunowego lub pojemnika z przykrywką dodajemy: ogórki, czosnek (ząbki przekrawam wzdłuż na pół), koperek (przekrawam pęczek na pół), sól i paprykę ostrą.
Zamykamy worek lub pojemnik, potrząsamy nim do wymieszania się składników i odstawiamy do lodówki.
Przy każdej „wizycie” w lodówce potrząsamy woreczkiem/pojemnikiem.
Ogórki gotowe do zajadania na drugi dzień.