Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe, chrupiące i łatwe w przygotowaniu ogórki małosolne bez wody.
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1253
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2985
Kotlety z serka wiejskiego to pyszna, lekka propozycja, która doskonale spraw...
Odsłon: 79635
Łosoś to niezwykle zdrowa ryba, dlatego warto, aby regularnie pojawiała się n...
Odsłon: 506
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1253
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2985
Kotlety z serka wiejskiego to pyszna, lekka propozycja, która doskonale spraw...
Odsłon: 79635
Łosoś to niezwykle zdrowa ryba, dlatego warto, aby regularnie pojawiała się n...
Odsłon: 506
Składniki
Ogórki, myjemy, osuszamy, odkrawamy końcówki.
Do woreczka strunowego lub pojemnika z przykrywką dodajemy: ogórki, czosnek (ząbki przekrawam wzdłuż na pół), koperek (przekrawam pęczek na pół), sól i paprykę ostrą.
Zamykamy worek lub pojemnik, potrząsamy nim do wymieszania się składników i odstawiamy do lodówki.
Przy każdej „wizycie” w lodówce potrząsamy woreczkiem/pojemnikiem.
Ogórki gotowe do zajadania na drugi dzień.