Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe, chrupiące i łatwe w przygotowaniu ogórki małosolne bez wody.
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 287
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 316
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 363
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16440
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 110
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 287
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 316
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 363
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16440
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 110
Składniki
Ogórki, myjemy, osuszamy, odkrawamy końcówki.
Do woreczka strunowego lub pojemnika z przykrywką dodajemy: ogórki, czosnek (ząbki przekrawam wzdłuż na pół), koperek (przekrawam pęczek na pół), sól i paprykę ostrą.
Zamykamy worek lub pojemnik, potrząsamy nim do wymieszania się składników i odstawiamy do lodówki.
Przy każdej „wizycie” w lodówce potrząsamy woreczkiem/pojemnikiem.
Ogórki gotowe do zajadania na drugi dzień.