Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hiszpańskie tapas.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1128
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4769
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1417
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1128
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4769
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1417
Składniki
Nasiona kopru i kumin prażymy na suchej patelni. Do miski wrzucamy otarte skórki z cytryny i pomarańczy. Dodajemy szczyptę cynamonu ,uprażone nasiona i oliwki. Przygotowujemy sos. Ocet ,oliwę i sok mieszamy z posiekaną dymką ,miętą i natką pietruszki. Dodajemy do oliwek ,mieszamy ,zakrywamy folią spożywczą i odstawiamy do lodówki na 48 godzin.