Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny omlet na gorącą kolację.
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 68
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 27
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 278
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 68
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 27
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 278
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w piórka.Paprykę pokroić w kostkę.Cukinię zetrzeć na tarce o grubszych otworach.
Na patelni rozpuścić masło, wrzucić cebulę smażyć 2 minuty, dodać paprykę, smażyć 2 minuty, dodać cukinię doprawić solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi i całość dusić 3 minuty.
Jajka utrzepać na puszysto, dodać mąkę, wymieszać i zalać warzywa.
Smażyć na rumiano z obu stron.
Posypać szczypiorem, podawać z ulubionymi dodatkami ,keczupem lub musztardą.