Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalna przekąska!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3551
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1448
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1074
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 197
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3551
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1448
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1074
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 197
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę i smażymy na maśle klarowanym aż zmięknie. Soczewicę blendujemy z usmażoną cebulką na gładką masę. Doprawiamy solą i pieprzem. Jaja wybijamy do miseczki,dodajemy czosnek niedźwiedzi, rozkłócamy i smażymy cienkie omlety (ja smażyłam partiami na małej patelni). Na gotowe omlety nakładamy farsz z soczewicy i zwijamy jak naleśnika. Kroimy na około 2-centymetrowe roladki. Podajemy na ciepło lub na zimno.