Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierujemy boczniaki,kanie,gąski i można również opieńki.Długie lata tak robię i sa przesmaczne.Polecam wypróbować.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 76
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 186
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 76
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 186
Składniki
Kapelusze opieniek opłukać i wysuszyć na ręczniku papierowym. Obtoczyć w mące ,jajku i tartej bułce. Masła pomieszać,rozgrzac i na gorące kłaść kapelusze. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku. Smacznego życzę!