Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierujemy boczniaki,kanie,gąski i można również opieńki.Długie lata tak robię i sa przesmaczne.Polecam wypróbować.
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 99
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 48
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 54
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 99
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 48
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 54
Składniki
Kapelusze opieniek opłukać i wysuszyć na ręczniku papierowym. Obtoczyć w mące ,jajku i tartej bułce. Masła pomieszać,rozgrzac i na gorące kłaść kapelusze. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku. Smacznego życzę!