Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierujemy boczniaki,kanie,gąski i można również opieńki.Długie lata tak robię i sa przesmaczne.Polecam wypróbować.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5216
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 795
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11608
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5020
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1263
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5216
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 795
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11608
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5020
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1263
Składniki
Kapelusze opieniek opłukać i wysuszyć na ręczniku papierowym. Obtoczyć w mące ,jajku i tartej bułce. Masła pomieszać,rozgrzac i na gorące kłaść kapelusze. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku. Smacznego życzę!