Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierujemy boczniaki,kanie,gąski i można również opieńki.Długie lata tak robię i sa przesmaczne.Polecam wypróbować.
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 387
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 480
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 387
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 480
Składniki
Kapelusze opieniek opłukać i wysuszyć na ręczniku papierowym. Obtoczyć w mące ,jajku i tartej bułce. Masła pomieszać,rozgrzac i na gorące kłaść kapelusze. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku. Smacznego życzę!