Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie fryteczki mają ciekawy orientalny smak, idealne jako przekąska, lub dodatek do dań
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 107
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4332
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2611
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 107
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4332
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2611
Składniki
Pasternak obieramy i kroimy w paseczki, posypujemy, przyprawą grilla, słodką papryką, pieprzem Cayenne, kminem rzymskim, cukrem, polewamy odrobiną oleju, dokładnie mieszamy i pieczemy na blaszce, w piekarniku na 200 C ok. 25 minut.