Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie fryteczki mają ciekawy orientalny smak, idealne jako przekąska, lub dodatek do dań
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232053
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232053
Składniki
Pasternak obieramy i kroimy w paseczki, posypujemy, przyprawą grilla, słodką papryką, pieprzem Cayenne, kminem rzymskim, cukrem, polewamy odrobiną oleju, dokładnie mieszamy i pieczemy na blaszce, w piekarniku na 200 C ok. 25 minut.