Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa i smaczna przystawka w orientalnym stylu.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Składniki
Mieso,cebulke, kapuste, sol, sos hoisin wymieszac razem. Kulke wielkosci malego orzecha wloskiego nalozyc na srodek kwadratu z ciasta. Brzegi kwadratu posmarowac dookola roztrzepanym jajkiem. Zlepic za soba przeciwlegle rogi kwadratu tworzac cos w rodzaju "poduszeczki", nastepnie chwycic "czubek" (czyli zlaczone razem rogi ciasta) i skrecic je mocno.
Smazyc w woku na dobrze rozgrzanym oleju na zloty kolor. Odsaczyc na reczniku papierowym. podawac z sosem chili