Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie, a zarazem zdrowo i pożywnie - takie kolacyjki lubimy najbardziej. Na dziś nasze ulubione orkiszowe kromeczki z wędzonym łososiem w zielonym towarzystwie oraz nutką słodkiej i wyrazistej musztardy Horcice.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 33
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 94
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10314
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 952
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 33
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 94
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10314
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 952
Składniki
Kromeczki chleba orkiszowego smarujemy olejem kokosowym (tłoczonym na zimno) i układamy kolejno liść sałaty, kleks musztardy, plastry ogórków gruntowych i kawałki wędzonego łososia. Całość doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem oraz dekorujemy natką pietruszki. Prosto, szybko i smacznie - nie tylko na kolację ;) Życzę smacznego! :)