Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam oscypki, zarówno na zimno, jak i na ciepło z żurawiną. Ostatnio odkryłam połączenie oscypka z boczkiem wędzonym. Pyszności.
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1156
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4160
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 348
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1156
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4160
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 348
Składniki
Oscypki przekrawamy na połowę (tak jak bułki), ale nie do końca. do każdego oscypka wkładamy plasterek boczku lub szynki. Tak przygotowane oscypki obsmażamy z obu stron na maśle. Podajemy z ulubioną surówką. Uwaga: Idealnie smakują smażone na grillu, ale dzisiaj podaje wersję zimową, równie smaczną.
Smacznego.