Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam oscypki, zarówno na zimno, jak i na ciepło z żurawiną. Ostatnio odkryłam połączenie oscypka z boczkiem wędzonym. Pyszności.
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2600
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104978
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2038
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5908
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2600
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104978
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2038
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5908
Składniki
Oscypki przekrawamy na połowę (tak jak bułki), ale nie do końca. do każdego oscypka wkładamy plasterek boczku lub szynki. Tak przygotowane oscypki obsmażamy z obu stron na maśle. Podajemy z ulubioną surówką. Uwaga: Idealnie smakują smażone na grillu, ale dzisiaj podaje wersję zimową, równie smaczną.
Smacznego.