Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 799 Ocena: 49634
Dodano: 20.12.2014
Odsłon: 7444
1-2 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Oscypki przekrawamy na połowę (tak jak bułki), ale nie do końca. do każdego oscypka wkładamy plasterek boczku lub szynki. Tak przygotowane oscypki obsmażamy z obu stron na maśle. Podajemy z ulubioną surówką.
Uwaga: Idealnie smakują smażone na grillu, ale dzisiaj podaje wersję zimową, równie smaczną.
Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (12)

gochna55 05 września 2016Zgłoś do usunięcia
Spróbuję - wygląda pysznie! Może zmienię zdanie i to będzie najlepsze - bo ja - tradycyjnie: oscypek podsmażony i żurawinki. Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

aaasikkk 27 grudnia 2014Zgłoś do usunięcia
Boczuś i oscypek w jednym! Mniam, to lubię :D Odpowiedzi: 1 ▼4 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 26 grudnia 2014Zgłoś do usunięcia
Jaki konkretnie czas proponujesz do podsmażenia serka, żeby miał taką konsystencję Odpowiedzi: 2 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 25 grudnia 2014Zgłoś do usunięcia
Ciekawa z ciebie kobieta .4 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 21 grudnia 2014Zgłoś do usunięcia
Pychotki:D6 Kto głosował? | Odpowiedz

GLAWIATOR 21 grudnia 2014Zgłoś do usunięcia
można kupić w biedronce serki podobne do oscypków w wyglądzie i smaku nazywają się góralki też są dobre7 Kto głosował? | Odpowiedz

panka 20 grudnia 2014Zgłoś do usunięcia
Szkoda że nie mam na co dzień dostępu do oscypka. Takiego jeszcze nie jadłam, ale już wiem że będę jadła :) Odpowiedzi: 1 ▼5 Kto głosował? | Odpowiedz