Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zpełnie nowa odsłona oscypka.Na zewnątrz chrupiąca skórka a wśrodku pyszny serek.MNIAM...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1280
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113566
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1280
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113566
Składniki
Ugotowane,potluczone ziemniaki (ja używam tych co zostały z obiadu) zagnieśc z mąką,jajkiem i mlekiem (nie solic !!!).Dokładnie wyrobic.Ciasto odrywac po kawałku wkładając do środka po jednym oscypku,tak aby każdy oscypek byl dokładnie pokryty ciastem.Smażyc w głębokim tłuszczu,dopóki się nie zrumienią.