Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardzo łatwa i szybka do przygotowania przekąska, idealna na party.
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 568
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1952
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1216
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 137
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 102
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 568
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1952
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1216
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 137
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 102
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na 10 cienkich plastrów. Każdy plaster smarujemy ketchupem i posypujemy startym serem oraz delikatnie pieprzem cayenne. Parówki obieramy ze skórek. Na każdym plastrze ciasta kładziemy parówkę, spiralnie ją obwijamy. Zawijamy mocno i dociskamy, tak, aby ciasto się nie rozwinęło. Tak przygotowane parówki kładziemy na blachę i pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 200°C na termoobiegu około 15 minut. Najlepiej smakują na ciepło.