Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostrygi w aromatycznym sosie to danie dla odważnych ale coraz częściej zajmujące miejsce na naszych stołach.
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1777
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2274
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 66
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 146
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1403
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1777
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2274
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 66
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 146
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1403
Składniki
Ostrygi myjemy z wierzchu i ostrożnie otwieramy nożem zaokrąglonym. W moździerzu rozcieramy pieprz dodajemy ocet winny i oliwę oraz pokrojoną drobniutko zieloną część dymki. Wszystko mieszamy i polewamy na żywe ostrygi. Tak przygotowane spożywamy. Smacznego