Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostrygi w aromatycznym sosie to danie dla odważnych ale coraz częściej zajmujące miejsce na naszych stołach.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2336
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3360
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1414
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2152
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2336
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3360
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1414
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2152
Składniki
Ostrygi myjemy z wierzchu i ostrożnie otwieramy nożem zaokrąglonym. W moździerzu rozcieramy pieprz dodajemy ocet winny i oliwę oraz pokrojoną drobniutko zieloną część dymki. Wszystko mieszamy i polewamy na żywe ostrygi. Tak przygotowane spożywamy. Smacznego