Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostrygi w aromatycznym sosie to danie dla odważnych ale coraz częściej zajmujące miejsce na naszych stołach.
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 14
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21637
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 14
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21637
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Składniki
Ostrygi myjemy z wierzchu i ostrożnie otwieramy nożem zaokrąglonym. W moździerzu rozcieramy pieprz dodajemy ocet winny i oliwę oraz pokrojoną drobniutko zieloną część dymki. Wszystko mieszamy i polewamy na żywe ostrygi. Tak przygotowane spożywamy. Smacznego