Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy nie masz czasu na przygotowanie czegoś bardziej wyrafinowanego, musisz ratować się tym, co aktualnie jest w lodówce. Paluchy z ciasta francuskiego z kminkiem - świetna przekąska do wina, czy piwa.
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 413
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8954
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 413
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8954
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy i kroimy w podłużne paski i smarujemy roztrzepanym jajkiem. Posypujemy kminkiem. Wykładamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w temperaturze 200 stopni, aż się zarumienią.