Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy nie masz czasu na przygotowanie czegoś bardziej wyrafinowanego, musisz ratować się tym, co aktualnie jest w lodówce. Paluchy z ciasta francuskiego z kminkiem - świetna przekąska do wina, czy piwa.
Mięso z piersi kurczaka, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy, to danie idealn...
Odsłon: 104
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 51
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 10300
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 109
Przepyszne kanapeczki we włoskim stylu. Świetne na rodzinne uroczystości na ś...
Odsłon: 70
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 166
Mięso z piersi kurczaka, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy, to danie idealn...
Odsłon: 104
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 51
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 10300
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 109
Przepyszne kanapeczki we włoskim stylu. Świetne na rodzinne uroczystości na ś...
Odsłon: 70
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 166
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy i kroimy w podłużne paski i smarujemy roztrzepanym jajkiem. Posypujemy kminkiem. Wykładamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w temperaturze 200 stopni, aż się zarumienią.