Do góry

Przekąski Przepis na:

Paluchy z ciasta francuskiego

Paluchy z ciasta francuskiego

Autor:

Przepisów i artykułów: 80 Ocena: 618

Dodano:

Odsłon: 442

Gdy nie masz czasu na przygotowanie czegoś bardziej wyrafinowanego, musisz ratować się tym, co aktualnie jest w lodówce. Paluchy z ciasta francuskiego z kminkiem - świetna przekąska do wina, czy piwa.

Składniki

  • * 1 opakowanie ciasta francuskiego * kminek cały * 1 jajko
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ciasto francuskie rozwijamy i kroimy w podłużne paski i smarujemy roztrzepanym jajkiem. Posypujemy kminkiem. Wykładamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w temperaturze 200 stopni, aż się zarumienią.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń