Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy nie masz czasu na przygotowanie czegoś bardziej wyrafinowanego, musisz ratować się tym, co aktualnie jest w lodówce. Paluchy z ciasta francuskiego z kminkiem - świetna przekąska do wina, czy piwa.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 179
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 381
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1730
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3265
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26761
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 179
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 381
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1730
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3265
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26761
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy i kroimy w podłużne paski i smarujemy roztrzepanym jajkiem. Posypujemy kminkiem. Wykładamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w temperaturze 200 stopni, aż się zarumienią.