Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy nie masz czasu na przygotowanie czegoś bardziej wyrafinowanego, musisz ratować się tym, co aktualnie jest w lodówce. Paluchy z ciasta francuskiego z kminkiem - świetna przekąska do wina, czy piwa.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5508
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8827
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7689
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5255
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5508
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8827
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7689
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5255
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy i kroimy w podłużne paski i smarujemy roztrzepanym jajkiem. Posypujemy kminkiem. Wykładamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w temperaturze 200 stopni, aż się zarumienią.