Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to idealna przekąska na zimno. Żółty ser zawijany w paluszki krabowe, następnie smażone. Zaręczam, że zawsze będzie ich za mało bez względu na ilość jaką zrobicie.
Przepis dnia
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 186
Delikatna biała pizza z ziemniakami, gotowaną szynką Prosciutto cotto i pesto...
Odsłon: 102
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 225
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 2171
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry...
Odsłon: 74
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromaty...
Odsłon: 44
Przepis dnia
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 186
Delikatna biała pizza z ziemniakami, gotowaną szynką Prosciutto cotto i pesto...
Odsłon: 102
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 225
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 2171
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry...
Odsłon: 74
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromaty...
Odsłon: 44
Składniki
Panierka Wszystkie składniki oprócz sera i paluszków mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Ser kroimy na paski o grubości około 6x6 milimetrów, w taki sposób, żeby były krótsze od paluszków.
Rozwijamy paluszki i zawijamy w nie żółty ser
Następnie maczamy w panierce i smażymy z każdej strony po około 1,5 minuty na stronę