Do góry

Przekąski Przepis na:

paluszki surimi w jajecznym omlecie

paluszki surimi w jajecznym omlecie

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 959

Dodano:

Odsłon: 9466

dla smakoszy paluszków krabowych...

Składniki

  • paluszki krabowe surimi, 250 gr paczka,
  • jajka, 4 szt,
  • śmietana, 4 łyżki
  • sól, 1 szczypta,
  • przyprawa np. do ryb, 3 szczypty,
  • mało, 2 łyżki,
  • ser zółty, według uznania
3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
paluszki surimi w jajecznym omlecie

Przygotowanie

  1. paluszki krabowe pokroić na małe kawałki, podsmazyć na maśle na patelni na złoty kolor. Jajka roztrzepać ze śmietaną, dodać sól i przyprawy.Wylać na paluszki krabowe. Usmażyć jak omlet. Posypać starkowanym żółtym serem. Smacznego

  2. PS. ta porcj jest spora, może być kłopot z upieczeniem jednego omletu, więc można też podzielić wszystko na pojedyncze omlety i piec oddzielnie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń