Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paluszki surimi w oleju to fajna przekąska. Jest szybka w przygotowaniu i pyszna. Paluszki krabowe w zalewie olejowej z dodatkiem cytryny i czosnku. Doskonałe połączanie, palce lizać! Takie paluszki można zagryzać też pajdą chleba, polecam.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1904
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1904
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Składniki
Szklanka - 250 ml Paluszki wyciągnąć z opakowania. Cytrynę sparzyć i wycisnąć sok. Sokiem z cytryny pokropić paluszki i odstawić na pół godziny. Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę, wymieszać z olejem, dodać trochę pietruszki i bazylii. Można dodać odrobinę soli i cukru, dokładnie wymieszać. Włożyć paluszki do miski i polać przygotowaną mieszanką. Wstawić do lodówki minimum na godzinę, a najlepiej na całą noc. Smacznego!