Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatnie słodkawe, w wersji wytrawnej
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1355
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1384
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1355
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1384
Składniki
Młoda dynia nie wymaga obierania ze skórki. Pokroiłam ja na "paluszki" Opanierowałam je jak schabowe, najpierw w mące, potem zanurzyłam w rozkłóconym jaju, i na koniec obtoczyłam w tartej bułce.
Usmażyłam je na rumiano i posypałam solą. Świetnie smakują z mizerią. Smacznego :)