Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatnie słodkawe, w wersji wytrawnej
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10758
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6192
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5364
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13088
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4834
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10758
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6192
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5364
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13088
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4834
Składniki
Młoda dynia nie wymaga obierania ze skórki. Pokroiłam ja na "paluszki" Opanierowałam je jak schabowe, najpierw w mące, potem zanurzyłam w rozkłóconym jaju, i na koniec obtoczyłam w tartej bułce.
Usmażyłam je na rumiano i posypałam solą. Świetnie smakują z mizerią. Smacznego :)