Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna ryba w nowej odsłonie
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1224
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 440
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1308
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1224
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 440
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1308
Składniki
rozmrożone całkiem filety z ryby potrzepać wegetą, jajko rozkłucić z mąką , zamoczyć filety z obu stron i obsypać dokładnie migdałami, smażyć z obu stron na maśle ( na delikatnym ogniu)