Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna ryba w nowej odsłonie
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8544
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3012
Polecam.
Odsłon: 1787
Polecam.
Odsłon: 511
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8544
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3012
Polecam.
Odsłon: 1787
Polecam.
Odsłon: 511
Składniki
rozmrożone całkiem filety z ryby potrzepać wegetą, jajko rozkłucić z mąką , zamoczyć filety z obu stron i obsypać dokładnie migdałami, smażyć z obu stron na maśle ( na delikatnym ogniu)