Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przekąska dla wszystkich smakoszy avocado,w tym wydaniu super smakuje a delikatnie podsmażone rozpływa się w ustach ;-)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98073
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1932
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5776
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5781
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98073
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1932
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5776
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5781
Składniki
avocado po usunięciu pestki i wydrążeniu łyżką ze skórki kroimy na čwiartki,spryskujemy sokiem z cytryny i oliwą z oliwek orzechy włoskie mielimy ( najlepiej w młynku do kawy ) i panierujemy w nich avocado i następnie panierujemy w pesto smażymy krótko ok.3 minut na rozgrzanej oliwie-odkładamy na papierowy ręcznik na chwilę przekładamy do talerza,dodajemy rucolę,plastry parmy,ścieramy parmezan,wszystko oprószamy pieprzem cytrynowym i delikatnie solą jak lubimy możemy dodać pomidorki koktajlowe ( ale niekoniecznie ) i podlewamy oliwą z oliwek Smaczności ;-)