Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam ser camembert panierowany a następnie smażony. Ser taki jest bardzo smaczny po prostu rozpływa się w ustach a podany z żurawiną smakuje rewelacyjnie .
patelnia, nóż, ręcznik papierowy, miseczki,
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 966
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 103
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2156
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4173
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 966
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 103
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2156
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4173
Składniki
Serek przekroić na dwa krążki, każdy z krążków panierować w rozbełtanym jajku a następnie w bułce tartej. Na dobrze rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju ułożyć panierowane krążki sera i smażyć na złoty kolor z każdej strony. Po usmażeniu krążki odsączyć na papierowym ręczniku z nadmiaru tłuszczu. Podawać z dodatkiem żurawiny.
Smażone krążki sera.