Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam ser camembert panierowany a następnie smażony. Ser taki jest bardzo smaczny po prostu rozpływa się w ustach a podany z żurawiną smakuje rewelacyjnie .
patelnia, nóż, ręcznik papierowy, miseczki,
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 181
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 905
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 181
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 905
Składniki
Serek przekroić na dwa krążki, każdy z krążków panierować w rozbełtanym jajku a następnie w bułce tartej. Na dobrze rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju ułożyć panierowane krążki sera i smażyć na złoty kolor z każdej strony. Po usmażeniu krążki odsączyć na papierowym ręczniku z nadmiaru tłuszczu. Podawać z dodatkiem żurawiny.
Smażone krążki sera.