Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior w panierce jako dodatek do obiadu lub samodzielna przekąska
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3559
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1619
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3559
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1619
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Składniki
Kalafior podzielić na różyczki i ugotować w osolonej wodzie. W jednej miseczce wymieszać jajka z solą i pieprzem, do drugiej wsypać bułkę tartą. Przestudzone różyczki kalafiora obtoczyć w jajku i następnie w bułce. Smażyć na dość głębokim oleju do zarumienienia.