Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior w panierce jako dodatek do obiadu lub samodzielna przekąska
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4875
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20820
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2540
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4875
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20820
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2540
Składniki
Kalafior podzielić na różyczki i ugotować w osolonej wodzie. W jednej miseczce wymieszać jajka z solą i pieprzem, do drugiej wsypać bułkę tartą. Przestudzone różyczki kalafiora obtoczyć w jajku i następnie w bułce. Smażyć na dość głębokim oleju do zarumienienia.