Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję na smaczną przekąskę ser camembert panierowany i smażony. Tak przygotowany ser po przecięciu po prostu rozpływa się , to jest to co ja bardzo lubię. Podany z żurawiną smakuje wybornie.
patelnia, widelec, miska na panierkę i miska na jajka, łyżka,
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1076
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 437
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 431
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1076
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 437
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 431
Składniki
Jajka rozbełtać widelcem , dodać pieprzu mielonego do smaku. Bułkę tartą wymieszać z mąką. Krążki sera panierować w rozbełtanym jajku, następnie w bułce tartej z mąką. Ponownie w jajku i w bułce tartej z mąką. Tak przygotowane sery smażyć na oleju na rumiany ,złoty kolor z każdej strony, delikatnie przewracając z jednej strony na drugą. Odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu. Podawać z żurawiną.
Pyszny ser gotowy do podania.