Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję na smaczną przekąskę ser camembert panierowany i smażony. Tak przygotowany ser po przecięciu po prostu rozpływa się , to jest to co ja bardzo lubię. Podany z żurawiną smakuje wybornie.
patelnia, widelec, miska na panierkę i miska na jajka, łyżka,
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 244
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 664
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17040
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 1024
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 244
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 664
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17040
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 1024
Składniki
Jajka rozbełtać widelcem , dodać pieprzu mielonego do smaku. Bułkę tartą wymieszać z mąką. Krążki sera panierować w rozbełtanym jajku, następnie w bułce tartej z mąką. Ponownie w jajku i w bułce tartej z mąką. Tak przygotowane sery smażyć na oleju na rumiany ,złoty kolor z każdej strony, delikatnie przewracając z jednej strony na drugą. Odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu. Podawać z żurawiną.
Pyszny ser gotowy do podania.