Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję na smaczną przekąskę ser camembert panierowany i smażony. Tak przygotowany ser po przecięciu po prostu rozpływa się , to jest to co ja bardzo lubię. Podany z żurawiną smakuje wybornie.
patelnia, widelec, miska na panierkę i miska na jajka, łyżka,
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16096
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4896
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16096
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4896
Składniki
Jajka rozbełtać widelcem , dodać pieprzu mielonego do smaku. Bułkę tartą wymieszać z mąką. Krążki sera panierować w rozbełtanym jajku, następnie w bułce tartej z mąką. Ponownie w jajku i w bułce tartej z mąką. Tak przygotowane sery smażyć na oleju na rumiany ,złoty kolor z każdej strony, delikatnie przewracając z jednej strony na drugą. Odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu. Podawać z żurawiną.
Pyszny ser gotowy do podania.