Do góry

Przekąski Przepis na:

Papryczki z bryndzą

Papryczki z bryndzą

Autor:

Przepisów i artykułów: 891 Ocena: 18140

Dodano:

Odsłon: 873

Aromatyczna przekąska z grilla!

Składniki

  • papryczki małe ostre lub słodkie
  • bryndza 25 dag
  • Pesto
  • Chili pasta
  • Sól
  • Czosnek 1 ząb
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Papryczki z bryndzą

Przygotowanie

  1. Papryczkom odcięłam góry i wyjęłam gniazda nasienne. Miałam słodką odmianę.

  2. Do bryndzy dodałam łychę pesto, przeciśnięty czosnek i pastę chili- ona była już słona.

  3. Farsz nałożyłam do papryczek- ale nie za dużo. Położyłam na wytłuszczony grill.

  4. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (28)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

konhambos 29 czerwca Pycha, u mnie w domu zawsze musza byc papryczki nadziewane róznego rodzaju pastami, glównie na bazie sera, dgyz w przeciwnym wypadku moje chlopaki "umieraja z glodu" :) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Docherro 31 maja Jak smacznie podane papryczki coś pysznego,chętnie bym zjadła:) Odpowiedzi: 5 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 31 maja SUPER, takie podobne robi czasem, wiesz chyba kto ;) U siostrzeńca zawsze pysznie, świeże powietrze, stada zwierzaków i pyszne żarełko z grilla :) Bryndzy to w okresie letnim mają tyle, że można się zajadać bez umiaru, a na późniejszy też się chowa :) Odpowiedzi: 9 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Pani_Domu 30 maja Ah, bryndza! Wieki nie jadłam, a w papryczkach na pewno jest świetna, dzięki za pomysł! Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń