Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczną przekąskę dla niespodziewanych gości.
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 202
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 291
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 288
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 202
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 291
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 288
Składniki
Wykonanie: Paprykę pokroić dowolnie na dwie równe części, oczyścić z nasion. Papryczkę, czosnek, cebulę drobno posiekać, dodać do mięsa, wbić jajko, zgęścić bułką tatrą i bardzo dokładnie wyrobić masę, po czym nadziewać przygotowane połówki papryki. Śmietankę połączyć z bulionem, przyprawić do smaku i podlać nadziane papryki. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 45 minut, podawać z pieczywem. Smacznego.