Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczną przekąskę dla niespodziewanych gości.
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 54
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 601
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 54
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 601
Składniki
Wykonanie: Paprykę pokroić dowolnie na dwie równe części, oczyścić z nasion. Papryczkę, czosnek, cebulę drobno posiekać, dodać do mięsa, wbić jajko, zgęścić bułką tatrą i bardzo dokładnie wyrobić masę, po czym nadziewać przygotowane połówki papryki. Śmietankę połączyć z bulionem, przyprawić do smaku i podlać nadziane papryki. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 45 minut, podawać z pieczywem. Smacznego.