Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paprykę możemy przyrządzać na różny sposób, tym razem w cieście.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 169
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 169
Składniki
Wykonanie: Paprykę ułożyć w piekarniku i upiec w wysokiej temperaturze aż zbrązowieje. Przełożyć do garnka, przykryć pokrywką aż zaparują- wtedy łatwo zdjąć skórkę. Ser utrzeć, wymieszać z dwoma jajami i faszerować wystudzone i oczyszczone z nasion papryki. Z mleka, mąki i dwóch jaj rozrobić ciasto i napełnione papryki maczać i smażyć rumieniąc z obu stron. Podawać z czerwonym winem i świeżym pieczywem.