Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przepis, który ani nie jest dietetyczny, ani nie jest zdrowy, za to jest pyszny i uzależniający. Poprawia humor lepiej niż niejedna czekolada i zawsze ma się ochotę na więcej.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2721
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1247
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 715
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 66
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2721
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1247
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 715
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 66
Składniki
Papryki wyjąć z marynaty i naciąć każdą wzdłuż. Wylać marynatę ze środka każdej papryki. Utrzeć cheddar na tarce i wymieszać z rozdrobnionym białym serem. Każdą paprykę nadziać masą serową. Paprykę obtoczyć w jajku i w bułce tartej. Powtórzyć obtaczanie w jajku i bułce. Usmażyć na złoty kolor. Odsączyć na papierowym ręczniku. Podawać z kwaśną śmietaną i zimnym piwem.