Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie będziecie zawiedzeni-to smak prawdziwego mięsa.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 759
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 759
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Składniki
Karczek przyprawiamy i skrapiamy oliwą i limonką, dodajemy bardzo drobno pokrojony lub zmiażdżony czosnek i posypujemy papryką.
Wkładamy mięso do lodówki na ok 30 min.
Smażymy z każdej strony ok 5 min.
Polecam z dodatkami wszelkiego rodzaju i smacznego.