Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie będziecie zawiedzeni-to smak prawdziwego mięsa.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 169
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 211
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 169
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 211
Składniki
Karczek przyprawiamy i skrapiamy oliwą i limonką, dodajemy bardzo drobno pokrojony lub zmiażdżony czosnek i posypujemy papryką.
Wkładamy mięso do lodówki na ok 30 min.
Smażymy z każdej strony ok 5 min.
Polecam z dodatkami wszelkiego rodzaju i smacznego.