Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonala przekaska nie tylko na Sylwestra. Jej zaleta jest nie tylko fantastyczny smak, ale i fakt, ze mozna ja przygotowac w niecale pól godziny.
Dzisiaj zapraszam na obowiązkowy, letni deser, który szturmem podbił serca ws...
Odsłon: 90995
Delikatna i bardzo prosta do zrobienia sałatka "Panna młoda" dosłownie zachwy...
Odsłon: 37831
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 256
Dzisiaj zapraszam na obowiązkowy, letni deser, który szturmem podbił serca ws...
Odsłon: 90995
Delikatna i bardzo prosta do zrobienia sałatka "Panna młoda" dosłownie zachwy...
Odsłon: 37831
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 256
Składniki
Wszystkie skladniki powinny miec temperature pokojowa. Piekarnik rozgrzac do 200° C. Posiekac rozmaryn i bardzo drobno zetrzec ser. Zagniesc ciasto ze wszystkich skladników i doprawic sola i pieprzem. Wylozyc blache papierem do pieczenia. Uformowac kulki z ciasta i lekko splaszczyc. Piec 10-12 minut. W czasie, gdy pieczemy ciasteczka, przygotowac dipy. Umyc i posiekac bazylie, obrac i pokroic czosnek. Wszystkie skladniki wlozyc do wysokiego naczynia i zblendowac, doprawic octem balsamicznym, sola i pieprzem. Umyc i posiekac kolendre i rukole, obrac i posiekac czosnek, pokruszyc owczy ser. Wszystkie skladniki zblendowac w wysokim naczyniu i doprawic sola i pieprzem.
Ciasteczka podajemy z dipami lub z innym ulubionym kremem.